Как се лекува грип с домашно Thieves " Oil

Аз трябва да призная , че никога не съм чувал за Thieves " Oil , докато не получи коментар по Swine Flu статия бих писано за грипните пандемии и ароматерапия . Въоръжени със здравословна доза скептицизъм и дори по-голямо чувство на любопитство , аз започнах да преследвам легендата на Oil Thieves " , как се прави , когато това може да бъде закупен и какво по дяволите е това. След два дни на изследвания , включително и две лични интервюта , стигнах до извода, че крадците Oil заслужава по-отблизо . Можете да си купите този anti-viral/anti-bacterial лечение конфекция но чрез закупуване на себе си съставки , можете да бъдете сигурни , че формулировката е прясно. Нека да започваме. Легендата разказва, че четирима крадци самите защитени от заболяване по време на чума с това масло . В допълнение , с Свинският грип изплаши , той лети на разстояние от рафтовете. Нещата ще трябва
Clove пъпка от съществено значение oilLemon съществена oilEucalyptus съществена oilCinnamon съществена oilRosemary съществена oilCarrier масло ( жожоба е моят избор ) Малка стъклена бутилка (не използвайте пластмасови ) Измервателен

Покажи повече инструкции
<Бразилски> 1

Преди да направим Oil Thieves " , искам да спомена защо е натрупан в популярност. Според легендата, тази формулировка е анти - вирусни и анти - бактериални свойства. Тук е най- интригуваща част - преди четиристотин години , тези крадци самите защитени от чумата , която убива милиони , чрез триене на телата си с тези ароматни билки. След това, те продължи да крадат всичко, което би могло да се докопат , често от домовете на болните и умиращите . Макар че аз не те съветвам , че тръгнат по престъпен живот , аз Ви предлагам да проучат тази ароматерапия масло от древни престъпници и да направи своя собствена решение. Много от тях са използването на този състав с идеята за лечение или профилактика на свински грип .

2

Използвайте само стъклени бутилки, за да съхранявате вашите завършен ароматерапия решение. Всеки път, когато работите с етерични масла - избягвайте пластмаса - то може да се яде през него след няколко дни. Аз избрах тъмно синьо стъклени бутилки с капкомер , прикрепени капачки за лесна употреба и да се защитят Oil моите Thieves " . Закупуване на всички масла и сини бутилки струват по-малко от $ 40 долара и аз в крайна сметка с четири , 2 - унция бутилки. Това е много по-евтино от закупуване на готови маслото онлайн или в магазин за здравословни храни .


3

Измерете една чаша Масло от жожоба (или друг носител ) в стъклен контейнер чист. Докато бадемово масло и масло от гроздови семки също са големи превозвачи , жожоба има по-дълъг срок на годност .

4

Добавя се 1 супена лъжица на Clove Bud Oil , една супена лъжица от Lemon Oil , 2 1/2- супени лъжици масло от канела и 2 - чаени лъжички на всеки масло от розмарин и евкалипт масло. I ловували и сравнение кулинарни рецепти и накрая се установява на този един , ми е дадено от практикуващия на великденски лечебни изкуства , че интервюираните . Той спомена , че това е форма за ароматерапия той научил преди десетилетия, но той мислеше други рецепти също ще бъдат ефективни . Той премахва Oil Thieves " под различно име на пациентите си и той твърди , че някои се закле в своята ефективност срещу обикновения сезонен грип .

5

Разбъркайте маслото и да се слее всички етерични масла с масло носител и да го излее в стъклени бутилки , предназначени за лична употреба. Ако използвате друг превозвач масло , изхвърлете остатъците част, след шест месеца. Ако използвате жожоба , срокът на годност е около две години. Въпреки това, той трябва да се съхранява далеч от пряка слънчева светлина , за да запази своята сила.

6

Даб спад на гърдите си преди лягане и масаж в кожата си , както майка ти направи с ментоловия мехлем , когато сте били дете. Носете си мъничък флакон Oil Thieves " с вас, в чантата или на верижка около врата си и нанесете малко на врата си през деня. Хубавото за Масло от жожоба е, че е не оставя кожата мазна като масло от гроздови семена прави.

7

За изчистване на въздуха в дома си и се вари в тенджера с вода на котлона и добавете две или три капки масло Крадци " на варене водата. Анти - микробни и анти - бактериални ароматерапевтични свойства ще хигиенизирам въздуха.